Barça CVB Camps

Voleibol Femení

 

Barça CVB Campus Especial de Rendiment 2022

Entrenadors en cap: Guillermo Gallardo i Adrián Fiorenza

 

Aquesta tecnificació està dirigida a jugadores CATEGORIES CADET, JUVENIL i JUNIOR FEMENÍ que participen en campionats competitius i que desitgen millorar la seva tècnica, evolucionar en la seva capacitat tàctica i conèixer els factors de rendiment que condueixen a l'alt nivell.
 
El programa compta amb moltes hores de treball al camp, i un disseny d'especialització per rol (col·locadores - receptores - centrals - líberos), per al aprenentatge-perfeccionament de tècniques avançades, i la seva posterior aplicació en les situacions de joc.
 
Com cada temporada, el Barça CVB Campus especial de Rendiment, convoca  convidats d'alt nivell per aportar tots els seus coneixements i experiència  l'activitat i en aquesta oportunitat comptarem amb la participació de l'entrenador internacionals Guillermo Gallardo.
 
GUILLERMO GALLARDO
Guillermo és Llicenciat en Educació Física i entrenador de voleibol amb una extensa experiència internacional.
Entre altres grans èxits destaquen en la seva trajectòria les seves temporades a les lligues d'Argentina (un or, una plata), Suïssa (un or, una plata), Alemanya (tres ors, dues plates, tres bronzes), Espanya (un or, una plata, dos bronzes i un CE Juvenil).
Com a seleccionador ha estat al capdavant dels equips nacionals de Suècia (Campió de la Lliga Europea Silver) i Romania, amb la qual va classificar la fase final del Campionat d'Europa.

ADRIAN FIORENZA
Adrián és el director tècnic del Barça CVB. Llicenciat en Educació Física, Entrenador FIVB 3.
Ha entrenat a la Superlliga Femenina (3 plates) i cinc vegades la seleccion catalana cadet (3 ors, 1 plata i un bronze).
 
El staff permanent de Campus estarà compost per entrenadors del Barça CVB i altres convidats especials.

Per garantir l'alta qualitat de la feina individual, la quantitat de participants, estarà limitada.

La setmana consistirà en sessions dobles d'entrenament a la pista, però també classes diàries teòriques per millorar el coneixement del voleibol, realitzades pels tècnics i especialistes convidats.

TOTA L'ACTIVITAT ESTÀ PLANIFICADA SOTA ELS PARÀMETRES DE LES NORMATIVES I CONSELLS DE SEGURETAT DICTATS PER LES AUTORITATS SANITÀRIES I ESPORTIVES
 
 

INSCRIPCIONS

Per participar del  Barça CVB Campus Especial de Rendiment, es realitzarà pre-inscripció mitjançant el següent formulari.

Formulari Inscripció
 
DATES
Del dilluns 11 al divendres 15 de juliol
 
Activitat
Dues sessions diaries d'entrenament d'especialització

Primera Sessió: 10h a 13h
Entrenament tècnic específic per rol.
Aplicació de les tècniques dins de situacions del joc.

Segona Sessió: 16h a 19h
Entrenament dels sistemes de joc.
Aplicación en competició.
 
INSTAL·LACIÓ
BLUME
Pavelló:
Carrer de Sant Mateu, 37
Residència:
Av. dels Països Catalans, 40
Esplugues de Llobregat, Barcelona
 
Preus:
Preu del campus en règim de P/C amb allotjament en residència per a esportistes: 500 €
Preu Campus sense allotjament ni menjars: 200 €
 
Compte:
Club Voleibol Barcelona
IBAN: ES56 0182 6376 9802 0187 3140
 
Per a informació addicional contactar amb: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
Un cop valorats els antecedents de les aspirants (en 24 hs), rebran un correu de confirmació directa de la plaça o passi a la llista d'espera.

En el moment de confirmar la seva plaça, s'ha de pagar la matrícula d'inscripció i remetre el comprovant de l'ingrés bancari a el mateix correu.

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials