Barça CVB Camps

Voleibol Femení

Campus Especial de Rendiment BCN

El Barça CVB té el plaer de presentar una nova edició de Campus Especial de Rendiment, una proposta d'alt nivell única, que es durà a terme del 5 al 9 de juliol propers de 9h a 13h del matí, a les instal·lacions de l'INEFC.

Campus Obert Aleví

El Barça CVB ofereix una activitat d'iniciació i perfeccionament per edat aleví,  destinada també a possibilitar la conciliació familiar en la setmana posterior a la finalització del cicle lectiu.

Tecnificació Estiu BCN

El Barça CVB ofereix novament una alternativa de qualitat en activitats formatives en voleibol. En aquesta ocasió, i aprofitant el recés escolar de l’estiu, convoquem a una concentració per alevins, infantils i cadets amb l’objectiu d’aprendre i millorar les seves habilitats tècniques.

Això amb la presència del cos tècnic qualificat del  Barça CVB  i les millors condicions.

Stage Estiu Catalunya

El Barça CVB ofereix als jugadors que tinguin prou motivació per millorar el seu nivell de joc a l'estiu, la possibilitat de participar d'una experiència singular en el Voleibol de Formació:
Una intensa setmana d'entrenaments i activitats amb el segell del Barça CVB.mentades amb piscina i activitats a la natura.

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials