L'Actualitat del Barça CVB

Voleibol Femení

Barça Voleibol Femení

Plantilla confirmada per a l'inici de la temporada 22-23 del Barça CVB

Tot a punt per iniciar els entrenaments del primer equip del Barça CVB amb un període de sis setmanes preparatòries abans d'iniciar la competició a la Superlliga 2 Femenina.

La plantilla, si bé presenta força novetats respecte a la temporada anterior, manté l'esperit de planter amb un percentatge molt elevat de jugadores que s'han format als equips base del club.

Per a la direcció del joc d'atac, a la demarcació de col·locadores, la direcció esportiva ha donat la seva confiança en les joves Maria Llinás (21 anys, 8 temporades al club) i Laura Rodríguez que torna a Catalunya després del seu pas pels EUA.

Al centre de la xarxa continuaran la capitana Anna Grima (24 anys, 7 temporades al club) i Alba Koehler (20 anys, 8 temporades al club), dues jugadores de capacitat demostrada per donar solvència al bloqueig i atac ràpid. Els acompanyarà la central veneçolana Meriyen Serrano (24 anys) que amb els seus 192 cms i les tres últimes temporades que atresora a la Lliga Iberdrola, està cridada a ser un dels puntals de l'equip.

Des de les ales de la pista una barreja de joventut i experiència que aportaran estabilitat i potència a l'equip:

  • La jove catalana Natalia Matamoros (21 anys), una jugadora amb molt de talent i gran potencial de creixement.
  • Juliennis Regalado (24 anys), punta veneçolana, pura fortalesa en atac i intensitat en el joc.
  • Sara Esteban (25 anys), que després del seu pas per diversos equips de màxim nivell torna al club per sumar amb les seves excel·lents aptituds físiques i tècniques.
  • Celia Paterno (34 anys) renova per ratificar el seu gran present de rendiment i aportar tota la seva experiència al grup.
  • Helena Orejas (21 anys, 8 temporades al club) continuarà a l'equip després de complir les seves responsabilitats acadèmiques a l'estranger durant els primers mesos de la temporada

A la posició de lliure es produeix un altre retorn al club: Marta García (33 anys), una jugadora contrastada, en un moment de molt alt nivell i que és sinònim de seguretat en un lloc clau.

També seran de la partida dos joves del planter amb un futur prometedor: la central júnior Julia Laredo i la punta juvenil Elena Borrás, en un equip que deixa la porta oberta per a les convocatòries a més jugadores dels equips base.

El staff tècnic també presenta novetats i estarà compost de la següent manera:

  • Adrian Fiorenza Pavón - Entrenador
  • Judith Garcia Santisteban - 2n Entrenadora i escolta
  • Ale Bertorello - Preparador Físic
  • Anna Grima Ruiz- Fisioterapeuta

Durant el període preparatori que s'inicia el dilluns 29 d'agost l'equip s'exercitarà a les instal·lacions de l'INEFC de Barcelona i el CTE Blume d'Esplugues, tenint previst disputar 4 partits de lliga catalana i un bilateral amistós a Lisboa amb l'Sporting.

PLANTILLA BARÇA CVB

1 - ALBA KOEHLER
2 - ANNA GRIMA
3 - JULIA LAREDO
4 - LAURA RODRÍGUEZ
7 - NATALIA MATAMORO
8 - JULIENNIS REGALADO
9 - HELENA OREJAS
11 - MERIYEN SERRANO
12 - MARIA LLINÁS
14 - SARA ESTEBAN
15 - ELENA BORRÁS
17 - MARTA GARCÍA
18 - CELIA PATERNO

ENTRENADOR: Adrian Fiorenza Pavon
ASISTENTE / SCOUT: Judith García Santisteban
PREPARADOR FÍSICO: Ale Bertorello
FISIOTERAPEUTA: Anna Grima Ruiz

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials