L'Actualitat del Barça CVB

Voleibol Femení

Barça Club Voleibol Barcelona

Barça CVB campió del grup de 1a Divisió Nacional

L'equip del Barça CVB que competeix a la tercera categoria estatal ha completat una lliga regular espectacular després de guanyar 21 partits a les 22 jornades de competició.

Després d'adjudicar-se al setembre la Lliga Catalana, l'equip compost majoritàriament per jugadores juvenils i júnior, va completar un campionat increïble, obtenint 65 sets i cedint-ne només 12.

L'invicte es va mantenir fins a la darrera jornada, que es va solapar amb la fase final juvenil de Catalunya, cosa que va obligar a improvisar una alineació a casa del segon classificat, un gran CVS U Energía Soller que tallava la ratxa amb un agònic 3-2.

Ara i com a premi a l'excel·lent temporada l'equip es desplaçarà a Pizarra (Màlaga), on es disputarà la Fase Final estatal entre els 6 millors equips de la categoria.

Lamentablement tampoc serà possible acudir a la cita amb la plantilla al complet, ja que la FCVB encara que en categoria masculina ha canviat la data perquè no se solapi, en femení ha decidit deixar-la i per tant les jugadores juvenils i júnior han de quedar-se a disputar la fase final de la seva categoria.

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials