L'Actualitat del Barça CVB

Voleibol Femení

Barça Club Voleibol Barcelona

Lucia Bregar premiada com a millor entrenadora de la temporada 2020-21

El passat dijous 18 de novembre la Festa del volei català va tornar a tenir presencialitat en un acte realitzat a la Sala del Consell Català de l'Esport. S'ha tractat de la setena edició en què la Federació Catalana de Voleibol va lliurar els premis dels Campionats de Catalunya 2020/21, va rendir homenatge a les seleccions catalanes de pista i platja, i va lliurar els Premis Llegendaris Vicens Puigdomenech, Diego Leon i Toni Ponce.

Lucía Bregar, entrenadora del primer equip del club va rebre el premi a la millor entrenadora sènior de la temporada 2020-21, en una elecció feta entre tots els entrenadors en actiu de Catalunya. La nominació estava recolzada en la brillant campanya que l'equip va realitzar el curs passat on va obtenir el Campionat de Superlliga 2 i en conseqüència l'anhelat retorn del Barça CVB a la Lliga Iberdrola.

La distinció va ser lliurada per Aleix Villatoro, director del Consell Català de l'Esport, Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

En la seva intervenció Lucía va destacar la tasca dels entrenadors i les dificultats que comporta la conciliació amb la maternitat, agraint el suport de la seva família. Així mateix, va dedicar el premi a l'esforç de les jugadores, va agrair la nominació a la FCVB, als entrenadors que l'han escollit, i al Barça CVB per l'oportunitat d'entrenar el primer equip.

A l'acte també hi va haver una nodrida representació de jugadores del club: Anna Grima, capitana del primer equip va rebre el trofeu al subcampionat de Lliga Catalana i Helena Guilera, capitana del Barça B va rebre la copa pel títol de la Lliga Catalana de Divisió d'Honor . A més, Elena Borrás, Paula Rodriguez, Ona Mateo i Daniela Andreu van ser homenatjades com a part de les seleccions catalanes de pista i platja.

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials