L'Actualitat del Barça CVB

Voleibol Femení

Barça Club Voleibol Barcelona

BARÇA CVB rep al KIELE SOCOLLEM, un dels líders de la lliga

Aquest diumenge La Marina torna a ser escenari d'un partit de màxim nivell a una Lliga Iberdrola de les més igualades que es recordin. Per la setena jornada el Barça CVB rebrà el Kiele Socuéllamos, un equip dels “forts”, que s'ubica igualat a punts al cim de la classificació i que només ha sucumbit davant l'Arenal Emeve per 2-3. Es preveu un gran ambient a les grades del Poliesportiu en vista que la reserva prèvia per a l'accés marxa a un ritme intens.

Hi ha molt pocs antecedents d'enfrontaments entre tots dos equips atès que només han coincidit una temporada a la màxima categoria, oportunitat en què l'equip manxec es va imposar tant a l'anada com a la tornada de la lliga regular.

El Kiele Socuéllamos està conformat per un bloc molt sòlid, on la distribució de l'atac se'l reparteixen entre dues col·locadores d'experiència, l'argentina Suligoy i la Marina Saucedo. Per la banda Amelia Porteiro està donant un gran rendiment (107 punts a la Lliga) i juga creuada amb una altra forta atacant, Paula Carpintero (85 punts acumulats). Les altres jugadores habituals són a la posició d'oposada la cubana Attilah Agüero (62 pts), i la parella de centrals composta per l'americana Anna Walsh (67) i la brasilera Renata Benedito (41). A la posició de lliure s'ubica Patricia Rodriguez qui jugués al Barça CVB subcampió de lliga 18-19.

El Barça, que ve de sumar un punt en la visita a Haro, buscarà retrobar-se amb el seu millor joc per mantenir-se als llocs alts de la classificació. Per això serà indispensable aconseguir regularitat i treure partit tant de la gran capacitat per treure partit de tots els seus recursos en atac, com de l'alt nivell de defensa que ha demostrat des de l'inici de la Lliga. El suport de l'afició blaugrana serà important també per intentar mantenir la condició d'invicte a casa.

 
Dades del partit:
LLIGA IBERDROLA 21-22 – JORNADA 7
Diumenge, 14 de Novembre de 2021 - 16:00
Poliesportiu de La Marina Barcelona
Àrbitres: Rodríguez del Pou Diego - Sanabria Alejandro

Reserva d'entrada fins a esgotar l'aforament permès:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfaQBlzzAeF7homYBEmklmMXlPWfi6xeXYjTvRQMtXxEKTE8g/viewform

El partit es podrà seguir en directe al Youtube del Barça CVB i pel streaming de la RFEVB
https://youtu.be/vm_t0ESbfnI

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials