L'Actualitat del Barça CVB

Voleibol Femení

Barça Club Voleibol Barcelona

El Barça CVB es deixa els seus tres primers punts a la lliga

En la segona jornada de la Liga Iberdrola, el Barça CVB va visitar la pista del CV Sant Cugat, cinquè classificat de la Superlliga 20-21, en un partit en què el conjunt local va donar clares mostres de ser un equip consolidat i desenvolupament un joc superior en totes les facetes.

Si bé l'inici va ser parell, a partir del 7-7 l'equip de l'Vallès es va anar enlairant-se al marcador amb una molt destacada actuació de Matamoros i sobretot de l'ex blaugrana Newsome, els que serien les jugadores més determinants durant tot el partit. El Barça no tenia regularitat ni precisió, el que li cap a jugar molt incòmode i cedir per 25-16
Semblava que l'equip s'enganxava a la segona mànega, amb un començament en el nivell de la jornada anterior que li permetia distanciar fins a 5 punts amunt (7-12).

Però promediando el set es va anar gestant la remuntada local, que amb uns parcials molt voluminosos en les següents rotacions ho donava volta i tancava a 25-18.

El Barça va acusar d'en gran manera el cop amb un parcial en contra 7-0 al començar el tercer joc, que ja resultaria impossible de retallar tot i els intents amb una gran quantitat canvis introduïts en el sextet. El set es va tancar 25-14 i d'aquesta manera el partit per 3-0.

Per a la propera jornada rebem a un molt renovat subcampió, el Feel Volley Alcobendas, que collita els mateixos 3 punts en dues jornades de lliga. El partit es disputarà el diumenge 17 a les 16 hs al Poliesportiu de la Marina amb aforament limitat (entrades reservades a través del web cvbarcelona.cat a partir de dimecres 13)

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials