L'Actualitat del Barça CVB

Voleibol Femení

Barça Club Voleibol Barcelona

El Barça CVB torna amb un gran triomf a la Liga Iberdrola

Gran tarda de voleibol al Poliesportiu de la Marina. L'afició blaugrana va completar l'aforament permès i va gaudir d'un somiat retorn a la Lliga Iberdrola, amb un triomf per 3-0 davant el CV Sayre CC La Ballena.

L'equip culer va començar molt fort el partit, marcant grans diferències a l'mitjana el primer set (16-10 / 21-11), amb un ritme molt alt de joc, forts en la sacada i precís a recepció. L'equip canari no aconseguia trobar-se còmode i el Barça aprofitant molt els atacs d'Anna Grima es feia en 23 minuts amb el parcial per 25-14.

A partir del segon set el partit es va aparellar, fins i tot l'equip visitant assoliment un mínim avantatge inicial (6-8), però la tònica va ser d'intercanvi permanent de punts fins a arribar a un ajustat 27-25 per al Barça de la mà d'una molt regular Helena Orejas.

En el tercer set no sota l'emoció; el Sayre es mostrava decidit a barallar el partit amb Saldanha Amaral sumant molt des de la punta i segona línia. Mentrestant, de la banda local Marta Cano donava mostra de desimboltura i qualitat, marcant-se un debut immillorable a la Lliga als seus joves 16 anys, que acabaria 14 punts. Tots dos equips van aixecar pilotes de partit rivals fins que la Mireia Orozco, una altra de les destacades de la jornada, va aconseguir el punt de la victòria amb un fort atac a la diagonal (28-26).

Es tancava d'aquesta manera l'anhelada cita d'el retorn a la lliga per al Barça CVB, amb molt bones sensacions i tres punts que alimenten la il·lusió de l'afició.

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials