L'Actualitat del Barça CVB

Voleibol Femení

Barça Club Voleibol Barcelona

El Barça CVB inicia el seu camí a la Liga Iberdrola

Després de passar una temporada a la segona categoria estatal aconseguint un brillant campionat, el primer equip del BARÇA CVB torna a la Liga Iberdrola rebent en la primera jornada a CV Sayre CC La Ballena.

El partit es disputarà al Poliesportiu de la Marina el diumenge a les 16 hs amb l'aforament completat amb les reserves que els aficionats han fet en només 24 hs.
Per tant tots aquells que no tinguin ja la seva entrada podran seguir en directe el partit a través de l'streaming.

https://www.youtube.com/watch?v=W5_YzN6mS_A

L'expectativa està justificada ja que l'equip Blaugrana es presenta amb un conjunt ple de talent i joventut, amb record de jugadores formades al planter, des de la capitana Anna Grima, referent amb només 22 anys fins Daniela Andreu, Alessandra Hurtado i Marta Cano que debuten a la categoria als seus 18, 17 i 16 anys respectivament.

De les campiones de la Superlliga 2 continuen Maria Llinàs, Alba Koehler, Sol Guidarelli, Helena Orejas i Rosa Mesquida, jugadores de 20 anys amb una gran trajectòria a la base i l'experimentada col·locadora Valentina Galiano.

Mas motius d'il·lusió són la tornada a casa de dues jugadores molt estimades per l'afició: Mireia Orozco després de la seva experiència a l'estranger i Maria Palet que ve d'una excel·lent temporada a la SF2.

A tot això se sumarà l'aportació de les internacionals Julieta Cervini (22 anys), central argentina que ve de la lliga portuguesa i Bea Novoa (20 anys), capitana de l'equip nacional de Xile que també torna a el club després del seu pas per la lliga de Peru.

L'equip canari es presentarà a Barcelona liderat per una vella coneguda, la col·locadora catalana Sílvia Araco i acompanyada d'una altra jugadora amb passat blaugrana, Sara Esteban. Destaquen també en el Sayre els 4 fitxatges internacionals provinents d'Alemanya, el Brasil i Colòmbia, per a un equip que ha tingut l'oportunitat de jugar molts partits amistosos per preparar la Lliga.

Tot preparat llavors per tornar a gaudir del millor voleibol, benvinguts a la Lliga Iberdrola 2021-22 !!!

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials