L'Actualitat del Barça CVB

Voleibol Femení

Obertes les inscripcions per als grups d'iniciació i perfeccionament

Una proposta de voleibol àmplia, oberta i variada és la que ofereix el Barça CVB per a aquesta temporada 21-22.

Amb els equips federats funcionant a ple i iniciant les seves respectives competicions, encara queden disponibles places per als grups d'iniciació i perfeccionament en totes les franges d'edat.

Per a les més joves, nascudes entre els anys 2010 i 2014, la nostra escola Barça CVB a les seves seus del Poliesportiu L'Illa i Col·legi Major Sant Jordi té disponibles places per als diferents grups Kinder, benjamin, aleví i U12. 

Tota la informació detallada de l'escola es pot sol·licitar al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Els grups CVB IP per a infantils, cadets i juvenils que desenvolupen els seus entrenaments els dimarts i divendres a les 17 hs al Poliesportiu La Bàscula estan a punt de completar el seu llistat de participants. Aquesta activitat iniciada la passada temporada, ha evidenciat un gran creixement, amb un nombrós grup de noies que aprenen, milloren i s'ho passen molt bé.

L'últim grup a iniciar les seves activitats, serà el CVB IP mixt d'adults, que a partir d'el dimarts 5 d'octubre es s'exercitarà els dimarts i dijous a les 20:45 a les instal·lacions de l'INEFC de Barcelona. Aquesta és una proposta esportiva molt consolidada per anys, amb excel·lents grups que gaudeixin al màxim deL voleibol.

Per rebre tota la informació dels grups IP, contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

No et perdis l'oportunitat de ser part ! 

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials