L'Actualitat del Barça CVB

Voleibol Femení

Barça CVB Ona Mateu i Elba Paez

Novena plaça per al Barça CVB representat per Ona Mateo i Elba Paez al CEVP U19 de Clubs

La parella formada per Ona Mateo i Elba Paez han participat al campionat d’Espanya Sots 19 de Clubs de Vòlei Platja i han tornat amb una merescuda novena posició.

El torneig començava el dimecres contra Servigroup Q Benidorm B que van guanyar per 2-0 però no sense patir. Remuntant tots dos sets a la recta final de forma èpica.

A la següent ronda les esperaven el CV Manacor A que venia molt fort i no va ser possible superar-les. Ja dijous, en la lluita per avançar dins el quadre final, van disputar a primera hora un gran partit contra Costa del Vòlei amb qui van fer un gran partit, molt igualat i de nou sabent remuntar en les parts finals de cada set. La victòria contra les andaluses les situava a vuitens que es disputarien només dues hores mes tard contra CV Majadahonda A.

Tot i fer un gran partit contra les madrilenyes i acabar amb parcial ajustats, no van poder superar les subcampiones del torneig.

Veient el bon joc desplegat i després de caure davant un gran rival, acaben l’aventura amb el cap ben alt i n’estem molt orgullosos.

No obstant, l’aventura en el vòlei platja no acaba, doncs totes dues han estat seleccionades per representar Catalunya al campionats d’Espanya Sots 19 de Vòlei Platja de comunitats autònomes els propers 22 al 25 d’agost.

 

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials