L'Actualitat del Barça CVB

Voleibol Femení

Barça CVB

Mireia Orozco i Maria Palet tornen al Barça

A poques setmanes d'iniciar els entrenaments presencials, totes les jugadores de la plantilla del Barça CVB treballen a casa i en els seus llocs de vacances. Entre elles dues ben conegudes per la nostra afició que després d'algunes temporades d'experiència esportiva en altres entitats, tornen al club per afrontar l'apassionant desafiament de la Lliga Iberdrola 21-22: Mireia Orozco i Maria Palet.

Mireia Orozco Andreu (09/06/93), receptora atacant, es va iniciar el en club a la categoria aleví i en la seva primera etapa va jugar fins a cadets. Després va ingressar al programa Blume de la FCVB i va representar al CV Sant Cugat amb el qual va aconseguir nombrosos títols estatals en categories base. En el seu retorn al club va formar part de l'equip de Superliga durant diverses temporades, destacant particularment en la classificació al play off de la temporada 16/17. Després de ser convocada a la selecció espanyola absoluta, va donar el pas a la seva experiència internacional la passada temporada 20-21 amb un excel·lent rendiment en el KA Akureyri de la Mizuno League d'Islàndia. Sense cap dubte es tracta d'una incorporació estel·lar al primer equip i que genera una gran il·lusió, una jugadora completa, cridada a ser referent en l'atac i referència d'una plantilla jove però plena de talent.

Maria Palet Martí (10/08/95), és una líbero contrastada i una jugadora amb gran capacitat de lideratge, que encomana energia. Maria es va iniciar al SAFA GAVÀ i ja va tenir una etapa al club, jugant al Juvenil A, a Primera Nacional i debutant a la Superliga. La temporada passada, representant al CV Esplugues va tenir una actuació extraordinària i les seves dades estadístiques la van convertir en la millor receptora del campionat i va ser peça clau per ajudar a que el seu equip arribés a la fase final.

Aquests dos retorns constitueixen una boníssima notícia per apuntalar el projecte esportiu del primer equip, jugadores amb talent, en la seva plenitud de rendiment i amb passat al nostre planter .... comptem les hores per veure-les en acció defensant els colors blaugrana a la màxima competició!

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials