L'Actualitat del Barça CVB

Voleibol Femení

Barça Club Voleibol Barcelona

Lucia Bregar, Anna Grima i Valentina Galiano, primeres renovacions del primer equip del BARÇA CVB

Després del notable ascens aconseguit pel primer equip, que en només una temporada ha aconseguit posar novament a el club a l'elit del voleibol estatal, es posa en marxa el projecte per a la temporada 21-22.
L'inici no podia ser d'una altra manera que amb la renovació de tres dels puntals de la gran fita: Lucia Bregar, Anna Grima i Valentina Galiano.

Lucia Bregar, entrenadora que es va fer càrrec de l'equip a la segona meitat de temporada 19 -20 i des de llavors ja s'entreveurà una progressió important d'una plantilla amb una base de màxima joventut. Lucía amb passat de jugadora i entrenadora de base al club, va liderar en la temporada 20-21 un equip que va tenir una evolució imparable a la Superlliga 2, acabant la temporada amb el títol de la categoria després de 17 partits seguits guanyats.

Anna Grima Ruiz, capitana de l'equip i emblema d'una plantilla que va tenir fins a 9 canteranes. Amb només 23 anys ja pot ser considerada de les "experimentades" de l'equip per la seva excel·lent trajectòria. Anna és al club des de categoria cadet, ha obtingut molts títols en els equips base de el club i reconeixements individuals, ha participat en competicions internacionals amb la selecció espanyola i aquesta última temporada el seu rendiment ha estat espectacular, convertint-se en la millor central de la categoria.

Valentina Galiano, col·locadora i líder de l'equip que amb el seu talent, entrega i personalitat es va guanyar l'admiració i l'afecte de tot el club, és la tercera renovació confirmada. Així llavors podrem gaudir una temporada més de la seva qualitat i energia que resultaran sens dubte determinants perquè el nostre jove equip afronti una vegada més el desafiament de la Lliga Iberdrola.

Valen acumula una destacada quantitat d'èxits incloent la seva participació amb l'equip nacional d'Argentina en els Jocs Panamericans de Lima al 2019 (medalla de bronze) i la Copa del Món 2018 al Japó.

La seva continuïtat ens permetrà també que segueixi contribuint en el procés de formació de les nostres jugadores més petites ja que a més del seu rol com a jugadora, també seguirà exercint d'entrenadora en un dels grups de l'escola.

En els propers dies des del club es confirmaran més renovacions i incorporacions per a una plantilla que evidentment seguirà portant l'ADN del nostre projecte esportiu de formació cap al rendiment.

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials