L'Actualitat del Barça CVB

Voleibol Femení

Barça CVB Superliga 2 2022-23

Amb el triomf de 3 - 0 davant dels JS Hotels Cide Palma, el Barça CVB acaba amb una lliga regular ideal en la qual ha obtingut els 66 punts en joc, guanyant els 22 partits jugats i fins i tot aconseguint de manera brillant la Copa Princesa al gener.

Campus Especial de Rendiment BCN

El Barça CVB té el plaer de presentar una nova edició de Campus Especial de Rendiment, una proposta d'alt nivell única, que es durà a terme del 10 al 14 de juliol propers a les instal·lacions del Centre de Tecnificació Esportiva BLUME de Esplugues de Llobregat.

Stage Estiu Catalunya

El Barça CVB ofereix als jugadors que tinguin prou motivació per millorar el seu nivell de joc a l'estiu, la possibilitat de participar d'una experiència singular en el Voleibol de Formació:
Una intensa setmana d'entrenaments i activitats amb el segell del Barça CVB complementades amb piscina i activitats a la natura.

Campus Pasqua BCN

Un cop obertes les inscripcions per al tradicional Barça CVB Campus de Pasqua, que es durà a terme del 3 al 6 d'abril a les instal·lacions de l'INEFC i el CE La Bàscula, informem les dates de les activitats de tecnificació convocades pel proper estiu:

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials