Equips Base: Desenvolupant el Talent Escola de Vòlei: Formació i Valors

Equips Base: Desenvolupant el Talent

6 Campionats Estatals i 1 Superliga Junior

Escola de Vòlei: Formació i Valors

PLACES OBERTES (4 Seus): Grups d'Iniciació i Perfeccionament
Barça CVB

Rosa Mesquida i Ale Hurtado, més talent jove per al Primer Equip

Seguim endavant en la configuració del primer equip per afrontar l'anhelat retorn a la Lliga Iberdrola amb la confirmació de la continuïtat de dues jugadores cridades a fer grans coses: Rosa Mesquida Rosello i Alessandra Hurtado Martinez.

Rosa Mesquida (09-01-2001) continuarà donant mostra de tota la seva energia i coratge des de la posició de lliure. La jove mallorquina, complirà la seva tercera temporada al club quan va arribar deL CV Manacor per sumar-se al juvenil i en poc temps es va guanyar un lloc en el primer equip. La temporada passada ha tingut un rendiment notable que el va convertir en una de les peces clau per aconseguir el campionat de Superliga 2.

Alessandra Hurtado (24-11-2003) puja a la plantilla del primer equip tot i la seva edat júnior, després del seu pas pel programa ARC Blume. Els inicis de Ale al club van ser en categoria infantil i si bé el seu paper principal és de central, destacant-tant en atac com en bloqueig, les seves característiques són versàtils pel que pot també adaptar-se a la posició d'oposada.

La consolidació de Rosa i pujada de Ale són notícies que no fan més que confirmar la ferma aposta de el projecte esportiu de club pel talent jove, obrint-li les portes de la superliga i confiant plenament en el treball de millora i creixement que desenvolupem dia a dia .
Enhorabona noies per guanyar-se aquesta oportunitat, estem molt contents i segurs que seran excel·lents representants blaugranes.

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials