CRÒNIQUES DELS EQUIPS

Participació de les famílies als entrenaments alevins

S'ha posat punt i final als entrenaments de la temporada 2017-2018 per a les alevins de l'escola del CVB Barça. Al darrer entrenament s'ha dut a terme una activitat conjunta amb les famílies.

Es tanca la primera edició de la Llia Interna Aleví

Finatliza la 1ª edició de la Lliga Interna Aleví del CVB Barça amb presents per a totes les jugadores. A més a més, es van lliurar els premis a les guanyadores de cada grup.

Gran experiència en el torneig internacional de França de les Alevins del CVB Barça.

L'equip aleví de CV Barça viatjà a Hyeres Dans Le Var (França) el passat cap de setmana del 26 i 27 de maig, per participar de Torneig Internacional Poussins-Poussines Organitzat pel Comitè Du Var De Volley-Ball en la seva edició Nº 24.

 

RESULTATS / CLASSIFICACIONS - CAP DE SETMANA: 19/20 de Maig de 2018

Compte enrere pel desenllaç de la Lliga Interna

Jornada 10 de la Lliga Interna Aleví a la Blume. La primera edició de la Lliga Interna està arribant al seu desenllaç amb partits que treuen l'alè.

RESULTATS / CLASSIFICACIONS - CAP DE SETMANA: 12/13 de Maig de 2018

Tram final de la Lliga Interna Aleví

Jornada 9 de la Lliga Interna Aleví a la Blume. Queden poques jornades d'aquesta competició on les jugadores s'esforcen al màxim a cada partit sense oblidar-se de la classificació.

RESULTATS / CLASSIFICACIONS - CAP DE SETMANA: 5/6 de Maig de 2018

Lluita intensa a la zona alta de la classificació de la Lliga Interna

Jornada 8 de la Lliga Interna aleví. La Blume va acollir novamente la Lliga Interna on els resultats als partits marquen diferència a la classificació.

RESULTATS / CLASSIFICACIONS - CAP DE SETMANA: 28/29 d'Abril de 2018