Barça CVB Camps

BARÇA CVB CAMPUS A LA TEVA CIUTAT

BARÇA CVB CAMPUS A LA TEVA CIUTAT

Vols allotjar un Barça CVB Camp a la teva ciutat o club?
Tenim un programa dissenyat a la mesura de les teves necessitats i expectatives, adaptat a tots els nivells i categories, i amb la conducció del nostre staff tècnic. Contacta amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

CAMPUS NADAL BCN

CAMPUS NADAL BCN

Cada període nadalenc el Barça CVB ofereix entre tres i quatre jornades de tecnificació a Barcelona amb el staff tècnic de club. Obert per jugadores alevins, infantils i cadets.

CAMPUS PASQUA BCN

CAMPUS PASQUA BCN

Durant el recés de les competicions per Pasqua, tens l'oportunitat de millorar durant 4 dies amb els nostres tècnics i la participació en els entrenaments de les jugadores del primer equip de club. Convocatòria per a alevins, infantils i cadets.

CAMPUS OBERT ALEVÍ

CAMPUS OBERT ALEVÍ

Durant l'última setmana de juny, el Barça CVB ofereix una activitat oberta i gratuïta per a la categoria aleví. Cinc jornades d'amistat, diversió i enfocada a la iniciació en el voleibol amb la metodologia de la Barça CVB Escola

TECNIFICACIO ESTIU BCN

TECNIFICACIO ESTIU BCN

Gaudeix de l'estiu millorant en els entrenaments amb el staff tècnic del Barça CVB. Pacs setmanals durant tot juliol a Barcelona. Obert per des alevins a juvenils.

STAGE ESTIU CATALUNYA

STAGE ESTIU CATALUNYA

Per jugadores que tinguin un alt nivell de motivació, una proposta de Stage d'una setmana. Una experiència de convivència i un programa d'alta intensitat a tot voleibol per millorar de manera substancial en 6 jornades dobles, complementades amb piscina i activitats a la natura.

CAMPUS ESPECIAL DE RENDIMENT BCN

CAMPUS ESPECIAL DE RENDIMENT BCN

Cada temporada el nostre club ofereix la millor proposta de tecnificació orientada al rendiment. Amb la participació de destacats entrenadors d'alt nivell internacional, una oportunitat única per 24 jugadores cadets i juvenils.